© 2009 handbalvereniging ODIS

Laatst gewijzigd door Adriaan Dekker

U bent bezoeker

Adverteerders

Ons Doel Is Sport

Klik op de foto hierboven voor meer foto’s

Nieuw tenue voor meisjes F2

Op zaterdag 20 september jl. presenteerden  de meisjes F2 van ODIS zich voor de eerste keer aan het thuispubliek in het nieuwe Hummel tenue. In de herkenbare kleuren rood, wit en zwart deed het gesponsorde ODIS team onder luid applaus een oploop op muziek op het eigen terrein in De Lier.

Het team F2 is gesponsord door Knappe Koppies Schoolfotografie uit De Lier. De kleding werd verzorgd door De Vreede Sport uit Den Hoorn. Het jongste team van ODIS speelde een thuiswedstrijd tegen Westlandia F2 in het nieuwe handbal. Dit is een nieuwe spelvorm om het handbal voor de jongste meisjes aantrekkelijker te maken met een lichtere bal en een vliegende keeper.Het team ODIS F2 met sponsor Mariska Koppe en Manuele Grootscholten van Knappe Koppies Schoolfotografie
De Vreede Sport sponsort E1

Op zondag 14 december jl. presenteerden  de meisjes E1 van ODIS zich voor de eerste keer aan het thuispubliek in het nieuwe Hummel tenue. In de herkenbare kleuren rood, wit en zwart deed het gesponsorde ODIS team onder luid applaus een oploop op muziek in sporthal Vreeloo in De Lier.

Op de voorzijde van het rode Hummel shirt van het team E1 prijkt de naam van De Vreede Sport uit Den Hoorn. Alle kleding van handbalvereniging ODIS wordt sinds eind 2012 geleverd en bedrukt door De Vreede Sport. Het meisjes handbalteam E1 had nog geen sponsor en Barry de Vreede besloot dit 16e ODIS handbalteam zelf te sponsoren. Het werd een zeer spannende wedstrijd tegen Velo voor de Lierse meisjes, die eindigde in een 13-13 gelijke stand.


Het team ODIS E1 presenteert het nieuwe handbaltenue, mogelijk gemaakt door De Vreede Sport